ذخیره قطعی معادن زنجان ۶۱۰ میلیون تن است
مهدی حمیدی امروز در گفتوگو با خبرنگار فارس در زنجان با بیان اینکه استان زنجان دارای ظرفیتهای معدنی بسیاری است، اظهار کرد: هم اکنون در استان ۳۸۸ معدن با ۳۵ نوع تنوع معدنی وجود دارد که ذخیره قطعی این معادن ۶۱۰ میلیون تن است.
سرپرست امور معادن سازمان صنعت، معدن و تجارت استان زنجان گفت: سال گذشته ۵ میلیون و ۳۰۰ هزار تن ماده معدنی در استان استخراج شده است.
وی با تأکید بر حضور سرمایهگذاران واقعی در بخش معدن اضافه کرد: حضور سرمایهگذاران واقعی در این بخش موجب میشود برنامهریزی مناسبی برای استخراج مواد معدنی صورت گیرد و اصلاح شیوه اکتشاف و استخراج آسیب کمتری به محیط زیست و منابع طبیعی وارد میکند.
حمیدی در ادامه از برگزاری ۱۷ دوره آموزشی برای کارگران معدن خبر داد و گفت: هم اکنون ما نیازمند ارائه آموزشهای روز دنیا به فعالین حوزه معدن در استان هستیم که این امر نقش بسزایی در ایجاد معدنکاری سبز دارد.
سرپرست امور معادن سازمان صنعت، معدن و تجارت استان زنجان با اشاره به نقش استفاده از ماشین آلات به روز در معدنکاری سبز اظهار داشت: در این راستا وزارت صنعت، معدن و تجارت برای به روزرسانی ماشینآلات بخش معدن، واردات ماشینآلات معدن را با تعرفه صفر در نظر گرفته است.
وی گفت: استفاده از نرمافزار در معادن و تبدیل آن به سخت افزار و تشویق بهرهبرداران از دیگر روشهای استقرار معدنکاری سبز در معادن استان است.
به گزارش فارس، برخورداری استان زنجان از ۳۰ نوع تندیس معدنی این استان را جزو ۱۰ استان نخست کشور در برخورداری از ذخایر متنوع معدنی بدل کرده است که در واقع ظرفیتی عظیم برای استان محسوب میشود.
سرب و روی انگوران، پتاس، آهن، معادن ترآورتن، گرانیت، سیلیس، برآسیت وپرلیت، فلدسپات، خاک صنعتی بخشی از ثروتهای خدادادی استان زنجان است که بهرهبرداری از آنها به صورت مستمر در حال انجام است.
یکی از معادن غنی استان زنجان سرب و روی انگوران در روستای دندی (شهرستان ماهنشان) است که شکل نوین استخراج از آن به اواخر دهه ۴۰ برمیگردد.
ظرفیت تولید این معدن سالانه ۷۰۰ هزار تن اکسید سرب و روی و مخلوط سولفوره سرب و روی است که این میزان تولید برای کارخانههای تولید شمش سرب و روی در استان زنجان به کار برده میشود.
انتهای پیام/۷۳۰۰۵/ق۳۰