زنجان دومین استان تولید کننده گوشت بوقلمون در کشور

لینک کوتاه مطلب : http://zanjansahar.ir/?p=3653

صادقی سرپرست معاونت بهبود تولیدات دامی جهاد کشاورزی زنجان با اشاره به این که استان زنجان ۶۰ درصد جوجه بوقلمون کشور را تولید می کند گفت : هم اکنون ۲۳ واحد پرورش بوقلمون گوشتی با ظرفیت تولید دوره ای ۱۵۶ هزار و۷۰۰ قطعه در استان فعال است.

وی افزود: علاوه براین ۲ واحد پرورش بوقلمون مادر هم با ظرفیت بیش از ۱۰هزار قطعه در سال فعالیت دارند .

به گفته سرپرست معاونت بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی زنجان سال گذشته نتیجه تولیدات این ۲۵ واحد ۳هزارو۲۰۰ تن گوشت بوقلمون بود.

این مقام مسئول افزود: با تلاش و همت تولید کنندگان زنجانی توانستیم دومین استان تولید کننده این نوع گوشت در کشور باشیم.

صادقی در ادامه خاطر نشان کرد: در۲ سال گذشته اولین و تنها زنجیره تولید گوشت بوقلمون کشور در استان زنجان راه اندازی شد وهم اکنون این استان نیاز استان و بسیاری از استان های کشور را به گوشت بوقلمون تامین می کند .

سرپرست معاونت بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی زنجان اظهار کرد: هم اکنون ۲هزار و ۱۵۰نفر به صورت مستقیم و غیر مستقیم در واحدهای پرورش بوقلمون استان مشغول به کار هستند.

برچسب ها
مشاهده بیشتر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

لطفا سوال مقابل را پاسخ دهید ؟ *

دکمه بازگشت به بالا
بستن
بستن