زنجان دومین استان تولید کننده گوشت بوقلمون در کشور

لینک کوتاه مطلب : http://zanjansahar.ir/?p=3653

صادقی سرپرست معاونت بهبود تولیدات دامی جهاد کشاورزی زنجان با اشاره به این که استان زنجان ۶۰ درصد جوجه بوقلمون کشور را تولید می کند گفت : هم اکنون ۲۳ واحد پرورش بوقلمون گوشتی با ظرفیت تولید دوره ای ۱۵۶ هزار و۷۰۰ قطعه در استان فعال است.

وی افزود: علاوه براین ۲ واحد پرورش بوقلمون مادر هم با ظرفیت بیش از ۱۰هزار قطعه در سال فعالیت دارند .

به گفته سرپرست معاونت بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی زنجان سال گذشته نتیجه تولیدات این ۲۵ واحد ۳هزارو۲۰۰ تن گوشت بوقلمون بود.

این مقام مسئول افزود: با تلاش و همت تولید کنندگان زنجانی توانستیم دومین استان تولید کننده این نوع گوشت در کشور باشیم.

صادقی در ادامه خاطر نشان کرد: در۲ سال گذشته اولین و تنها زنجیره تولید گوشت بوقلمون کشور در استان زنجان راه اندازی شد وهم اکنون این استان نیاز استان و بسیاری از استان های کشور را به گوشت بوقلمون تامین می کند .

سرپرست معاونت بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی زنجان اظهار کرد: هم اکنون ۲هزار و ۱۵۰نفر به صورت مستقیم و غیر مستقیم در واحدهای پرورش بوقلمون استان مشغول به کار هستند.

برچسب ها
مشاهده بیشتر

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

لطفا سوال مقابل را پاسخ دهید ؟ *

Close