طرز تهیه حلیم گندم غلیظ و کشدار با گوشت گوسفندی

یکی از مقوی‌ترین و کامل‌ترین غذاهای ایرانی، حلیم گندم است. حلیم در همه‌ی روزهای سال به عنوان یک صبحانه‌ی محبوب صرف می‌شود، اما در ایام ماه رمضان وجود این غذا سر سفره‌های افطاری و سحری، اهمیت خاصی پیدا می‌کند. در این قسمت با ما همراه باشید تا طرز تهیه حلیم گندم با گوشت گوسفندی را به شما آموزش دهیم.

  • طرز تهیه آش رشته
  • چطور شله زرد درست کنیم؟
  • چطور شیر برنج درست کنیم؟

مواد لازم

  • بلغور گندم یا گندم پوست کنده: یک و نیم پیمانه
  • گوشت گوسفندی بدون چربی و استخوان: ۳۰۰ گرم
  • برنج: ۲ قاشق غذاخوری
  • روغن حیوانی، کره یا روغن مایع: به میزان دلخواه
  • دارچین: ۱ قاشق چای‌خوری
  • نمک: به میزان لازم

طرز تهیه حلیم گندم

  1. بلغور گندم یا گندم پوست کنده را از شب گذشته در آب گرم خیس کنید.
  2. گندم را به همراه گوشت بدون استخوان و چربی، برنج خیس کرده و پودر دارچین داخل قابلمه بریزید و به اندازه‌ی ۴ لیتر آب جوش به آن اضافه کنید. اجازه دهید با درب باز به مرحله‌ی جوش برسد. بهتر است از قابلمه‌ی نچسب برای این کار استفاده نکنید.
  3. زمانی که آب قابلمه به جوش آمد، حرارت شعله را کم کنید و اجازه دهید برای مدت ۳ تا ۴ ساعت با درب بسته بپزد.
  4. هر ۱۵ دقیقه گندم و گوشت را هم بزنید.
  5. بعد از سپری شدن زمان پخت، گوشت را خارج کنید و به خوبی با گوشتکوب بکوبید تا کاملا نرم و کش‌دار شود.
  6. گندم را به کمک گوشتکوب برقی یا مخلوط‌کن میکس کنید تا نرم شود. حتی می‌توانید جهت یکدست شدن بیشتر، گندم را از صافی رد کنید و دوباره به قابلمه برگردانید.
  7. گوشت را به گندم اضافه کنید و مجددا آن‌ها را با گوشتکوب بکوبید تا حلیم شما کاملا مخلوط و کشدار شود.
  8. مقداری پودر دارچین را با کره یا روغن مخلوط کنید و قبل از سرو، به همراه شکر و کنجد به حلیم اضافه کنید.
  9. نوش جان.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

لطفا سوال مقابل را پاسخ دهید ؟ *

دکمه بازگشت به بالا